Friday, February 22, 2008

Tai Chi in the park

7 comments:

Miitulainen said...

Tunnelmallinen kuva. Pidän kovasti tuosta taustasta noin utuisena.

Mirja said...

Tämä on kaunista katseltavaa pysähtyneenä kuvana kuten myös ihan livenä, kätten liikkeet ovat todella kauniita ja rauhoittavia. Oletko itse kokeillut tai chita? Itse tykkäsin tosi paljon!

TerhiK said...

aah...ihana tunnelma tassa kuvassa.

Malla said...

Hieno ja tunnelmallinen kuva.

Riikka said...

Taidokkaasti napattu kuva, kun sait ihmiset noin tarkkoina ja taustan utuisena. Hieno! Mun tekisi kanssa mieli joskus kuvata muitakin kuin omaa perhettä ja tuttuja, mutten kehtaa... Kysytkö sä lupaa vai nappaatko vaan? Tai kenties nämä ovatkin sun tuttujasi?

ullag said...

Monet kiitokset kommenteista. Mirja, en ole koskaan harrastanut tai chita vaikka usein on ollut tarkoitus. Jonain paivana viela teen sen. Riikka, en kysynyt lupaa kuvanottoon tassa tapauksessa - he olivat jo aloittaneet kun osuin paikalle, enka olisi voinut keskeyttaa. Jain kylla jalkeen pain juttelemaan ja kerroin valokuvaharrastuksestani. Taalla ainakin ihmiset suostuvat helposti kuvattaviksi ja ajattelen niin etta se mika tapautuu taysin yleisella paikalla voi myos tulla kuvatuksi, jos kuvat eivat mene myytavaksi. Rohkeutta vaan. Itseani muistutan, etta hymy auttaa aina.

Anonymous said...

♥ oi miten ihana!